Hoppa till huvudinnehåll

Embron förvärvar Acorn Technology

people

Embron Group och Qrtech ingår partnerskap med Acorn Technology och stärker sitt erbjudande i Sverige och Göteborg

Den norska IT- och teknologigruppen Embron Group förvärvar konsultföretaget Acorn Technology och stärker sin position i Sverige och i Göteborg. Acorn blir systerföretag med gruppens teknikföretag – Qrtech. Tillsammans skapar Qrtech och Acorn ett av Göteborgs allra starkaste erbjudande av avancerade konsult- och projekttjänster inom mjukvaru- och elektronikutveckling.

Censor har på uppdrag av säljarna agerat rådgivare och projektledare i samband med transaktionen.

computer

Målobjekt

Acorn Technology

Acorn Technology är ett mjukvaruutvecklande konsultbolag som vågar utmana rådande branschnormer och tänka annorlunda. På Acorn odlas en kultur där duktiga individer kan växa. Där utveckling, både ur ett personligt och mjukvarumässigt perspektiv, prioriteras högst. Som en komplett och erfaren partner utvecklar och integrerar Acorn avancerade system och applikationer för ledande produkt- och tjänsteproducerande företag i en rad olika branscher.

people

Köpare

Embron Group

Embron är ett globalt IT- och teknikföretag fokuserat på industriella tekniska lösningar och tjänster. Med sina 17 kontor i 9 länder hjälper Embrons dotterbolag ledande företag inom ett brett spektrum av branscher. Koncernen är indelad i de tre affärsområdena Manufacturing Services, Technology Solutions och R&D Services.