Hoppa till huvudinnehåll

Fellowmind förvärvar DQC

man wearing a tie

Fellowmind förvärvar DQC och stärker sitt erbjudande i Sverige

Censor har på uppdrag av säljarna agerat rådgivare och projektledare i samband med att Fellowmind förvärvar DQC Sverige AB.

woman coding

Målobjekt

DQC Sverige AB

DQC Sverige AB erbjuder företag och organisationer kundanpassade molnbaserade digitala samarbetslösningar baserat på Microsoft 365, Sharepoint och AZURE teknologin. Kunderna består huvudsakligen av välkända globala storföretag som verkar inom en mängd olika branscher. Bolaget verkar rikstäckande men är etablerat med kontor i Göteborg och Stockholm. Under de senaste åren har bolaget haft en mycket stark tillväxttakt samtidigt som lönsamheten har ökat markant.

people working

Köpare

Fellowmind Company

Fellowmind är en koncern baserad i Holland och är en av Europas ledande leverantörer av digitala samarbetslösningar som implementeras på Microsofts plattformar: Dynamics 365, Power Platform, Teams, Microsoft365 och AZURE. Fellowmind har ca 1400 anställda och en total omsättning på 200 miljoner euro.

Fellowmind i sin tur ägs till största del utav Private equity firman FSN Capital som är förvaltar ca 2,2 miljarder euro.