Hoppa till huvudinnehåll

Valedo förvärvar BRP Systems

swim

Valedo investerar i BRP Systems för att driva fortsatt tillväxt

Censor har på uppdrag av ägarna till BRP Systems AB agerat rådgivare och projektledare i samband med ägarskiftet till Valedo Partners.

people

Målobjekt

BRP Systems AB

BRP Systems grundades år 2004 i Linköping med huvudkontor i Mjärdevi Science Park. Bolaget erbjuder ERP-mjukvara för operatörer inom fritidsindustrin, huvudsakligen träningsanläggningar, badanläggningar och spa. BRP’s mjukvara används av ett stort antal marknadsledande fitnesskedjor samt stora och små privata och offentliga anläggningar. BRP Systems mjukvaruplattform är ett av Nordens ledande ERP- och medlemshanteringssystem för operatörer inom fritidsindustrin och bolaget är ett flerfaldigt Super- och Gasellföretag. BRP’s mjukvara används i dagsläget av ca 900 anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen och Kroatien.

stockholm

Köpare

Valedo Partners

Valedo är en finansiell ägare som investerar i verksamheter med tydliga och betydande tillväxt och utvecklingsambitioner. Valedo fokuserar på medelstora verksamheter i Sverige och resten av Norden med en omsättning på ca 100-500 miljoner kronor som är etablerade och lönsamma med tydliga och starka marknadspositioner inom sina respektive nischer.