Hoppa till huvudinnehåll

Onevinn förvärvas av Haven Cyber Technologies

map

Ledande företaget inom cyber-säkerhet i Sverige förvärvas av Haven Cyber Technologies

Censor har på uppdrag av ägarna till Onevinn AB agerat rådgivare i samband med att Haven Cyber Technologies förvärvar bolaget.

computer

Målobjekt

Onevinn AB

Onevinn är experter på cybersecurity och erbjuder nischprodukter och tjänster för intelligenta säkerhetslösningar. Lösningarna levereras av specialister med ett djupt engagemang för att lösa komplexa problem för krävande kunder. Bolaget grundades 2008 och har huvudkontor i Göteborg med lokala kontor i Karlstad och Lund. Onevinn består av 18 säkerhetsspecialister och har genom sin skalbara affärsmodell, affärsmannaskap, djupa tekniska kunskap och beslutsamhet kommit att bli marknadsledande i sin nisch.

street

Köpare

Haven Cyber Technologies

Haven Cyber ​​Technologies har en “buy-and-build-strategi” med siktet inställt på att bli den ledande leverantören av cybersecurity i Europa. De operativa bolagen i gruppen utgörs av ITC Secure i London, G3 Cyber ​​Consulting i London samt SBD Advisors i Washington DC. Företaget backas upp av C5 Capital Ltd, ett investmentbolag som fokuserar på innovativ säkerhet, global säkerhet och datasektorn samt nischsektorer som cybersecurity, biometri, spårning och kommunikationsföretag. Haven Cyber ​​Technologies är ett av de snabbast växande bolagen inom Managed Security Services i Europa.