Hoppa till huvudinnehåll

Canmer Data förvärvas av Nordic IT Group

office

Canmer Data säljs till den nybildade koncernen Nordic IT Group

Canmer Data går in i den nybildade koncernen Nordic IT Group som har ambition att bli ett ledande IT-drift och tjänstebolag för små och medelstora organisationer. Tillsammans skapar konstellationen ett starkare erbjudande för både kunder och medarbetare. 

Censor har på uppdrag av säljarna agerat rådgivare och projektledare i samband med försäljningen.

 

gothenburg

Målobjekt

Canmer Data AB

Canmer Data är en IT-partner med säte i Göteborg som hjälper små och medelstora bolag företag genom att ta ett helhetsansvar för IT-miljön, oavsett om det finns i molnet eller lokalt. Canmer fungerar som en förlängning av sina kunders verksamhet där man jobbar mot samma mål. Utifrån support och strategisk rådgivning säkerställs att varje användare har rätt verktyg för att utföra sitt arbete.

office

Köpare

Nordic IT Group

Nordic IT Group är en svensk bolagsgrupp som tillhandahåller IT-lösningar för små och medelstora bolag. Gruppen bildades och majoritetsägs av Capillar Equity vars ambition är att skapa en konkurrenskraftig nationell utmanare inom SME IT-drift med regionalt ledade bolag. Nordic IT Group har för närvarande cirka 210 medarbetare och sammanlagd omsättning på cirka 500 MSEK.