Aktuella nyheter - Pressreleaser och nyheter | Censor M&A
Till toppen av sidan knapp
2019-02-11

Årsbrev 2018 – All time high för Censor M&A

Vi kan konstatera att 2018 blev vårt bästa år sedan starten 2004 – kanske inte i antalet genomförda transaktioner men väl sett till volym av köpeskilling. Vi har haft förmånen att genomföra sju ägarskiften av bolag inom bland annat IT/Tech-sektorn, livsmedelsindustri, transport & logistik. Välskötta ägarledda verksamheter där ägarna av olika anledning önskade förändra ägarbilden för sina bolag. […]

 

Läs hela vårt nyhetsbrev


2019-02-07

Haven Cyber Technologies förvärvar Onevinn AB

Censor har på uppdrag av ägarna till Onevinn AB agerat rådgivare i samband med att Haven Cyber Technologies förvärvar bolaget. […]

Läs mer

 


2018-11-27

Censor M&A ansluter till The CFI Group

Censor M&A är nu delägare och medlem i CFI – Corporate Finance International, en internationell organisation med M&A-rådgivare inom ägarskiften och förvärv som finns representerad i 21 länder. På så sätt kan vi erbjuda våra tjänster inom ägarplanering, ägarskifte och förvärv i nära samverkar med våra partners inom CFI på en internationell marknad. […]

Läs mer


2018-11-07

Awardit AB (publ) förvärvar Crossroads Loyalty Solutions AB

Censor har på uppdrag av ägarna till Crossroads Loyalty Solutions AB agerat rådgivare och projektledare i samband med ägarskiftet till Awardit AB (publ).

Läs mer

 


2018-09-17

Ny medarbetare och ett flertal lyckade ägarskiften under första halvåret

Under augusti hade vi glädjen att hälsa Carl Jarkvist välkommen till Censor M&A. Carl har en Master i Finansiell ekonomi och har under tre år arbetat på KPMG med revision. Transaktionsklimatet sett ur vårt perspektiv har under första halvåret 2018 fortsatt varit starkt. Censor M&A har från januari till juli genomfört fem transaktioner av ägarledda bolag.

 

Läs hela vårt nyhetsbrev


2018-06-19

Remondis förvärvar Ad Infinitum Recycling

Censor har på uppdrag av Ad Infinitum Recycling Holding AB agerat rådgivare och projektledare i samband med ägarskiftet till Remondis.

Läs mer

 


2018-06-18

Nobina förvärvar Samtrans

Censor har på uppdrag av ägarna till Samtrans Skol- och Handikapptransporter Stockholm AB (”Samtrans”) agerat rådgivare och projektledare i samband med ägarskiftet till Nobina AB.

Läs mer

 


2018-05-29

Jakobsdals Charkuteri genomför en ägarkoncentration

Censor har på uppdrag av ägarna till Mor Matilda AB agerat rådgivare i samband med ägarkoncentrationen i Jakobsdals Charkuteri AB.

Läs mer

 


2018-05-08

VIA Equity förvärvar minoritetspost i Glesys

Censor har på uppdrag av ägaren till Glesys agerat rådgivare och projektledare i samband med att VIA Equity förvärvar minoritetspost i Glesys.

 


2018-01-30

God fortsättning på det nya året

När vi stänger böckerna och summerar 2017 kan vi konstatera ett av våra bästa år sedan starten 2004! Vi har haft förmånen att genomföra 10 ägarskiften av attraktiva bolag där intresset från köpare varit stort.

Läs hela vårt nyhetsbrev